Ha egészséges ételt kíván a család asztalára, a gyermekeknek és az unokáknak, akkor a legbiztonságosabb, ha saját maga neveli a háztáji takarmánnyal, konyhai maradékkal a baromfikat. A ház körül kapirgálva, szép látványt nyújtva a baromfiudvar díszei, mint nagyanyáink idejében volt. A csirkék előnevelt korukra (4 hét) minden olyan ellátást megkapnak, amely az egészséges növekedésükhöz szükséges, 6-8 hetes korukban már fogyaszthatók: csirkepaprikásnak, grillcsirkének, rántva, töltve, sült tyúknak, tyúkhúslevesnek, tojásrántottának, kaszinótojásnak és még sorolhatnánk a számos baromfiételek sorát. Mind ezeknek az ízéhez csak halványan emlékeztetnek a nagyüzemben előállított baromfik íze, amelyek antibiotikummal kezelt, sárgítóval festett, térfogatnövelő adalékkal gyarapított szárnyasok, foszforeszkálnak a sötétben és ráadásul még drága is ! Ezek után érdemes átgondolni, hogy magunknak és a család egészségéért ennyit megtegyünk-e ? |
Boglári Baromfi
BOFEKER Kft.
8630 Balatonboglár, Zrínyi u. 100.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 06-85/353-200 és 06-30/831-7254
"Weboldalunkon használt belső tartalmak, mint fotók, képek Németh László tulajdonát képezik. Más személy általi felhasználásra nem járulunk hozzá. Fotóink, képeink engedély nélküli használata jogi következményt von maga után."